Δουβίτσας: «Να βελτιωθούμε στην άμυνα»

Ο επικεφαλής προπονητής της Γυναικείας Ομάδας μας κ. Νίκος Δουβίτσας μίλησε στο lefkadasportnews.gr για την πρώτη αναμέτρηση της Νίκης στην Α1 κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου:

%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%b2%ce%b9

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα  που φέτος εντυπωσίασε με τις μεταγραφές της. Το ξεκίνημα μας ήταν πολύ κακό στην άμυνα και ιδιαίτερα στην ατομική άμυνα και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πετύχει εύκολα καλάθια και ελεύθερα σουτ. Στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την άμυνα και βάλαμε τον αντίπαλο σε μια διαδικασία πίεσης με αποτέλεσμα να κάνουν κακές επιλογές  στην επίθεση και με κακό αμυντικό transition να πετυχαίνουμε εύκολους πόντους. Κάπου εκεί οι αθλήτριες μας νόμιζαν πως τελείωσε το παιχνίδι και χωρίς καθαρό μυαλό έδωσαν το δικαίωμα να βάλουν στο παιχνίδι την ομάδα του  Κρόνου.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα και να δούμε πως θα βελτιωθούμε στην άμυνα και μετά στην επίθεση. Δεν γίνεται να χτίζεις μια διαφορά και να την χάνεις τόσο εύκολα και να έχεις το δικαίωμα να κάνεις φάουλ και εμείς να κάνουμε 2 αντιαθλητικά και να παίρνουμε και μια τεχνική ποινή και να πηγαίνουμε το παιχνίδι στους 6 πόντους. Συνεχίζουμε την δουλειά και με πολύ υπομονή και λίγο τύχη κάθε Κυριακή να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε τον στόχο μας»