ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (20/10-13:00)

Με αντίπαλο την Ελευθερία Μοσχάτου δοκιμάζεται η γυναικεία ομάδα μας στον πρώτο επίσημο εκτός έδρας αγώνα του νέου πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Μετά την ευρεία νίκη επί των Μελισσίων στην πρεμιέρα, ο συντελεστής δυσκολίας της αναμέτρησης απέναντι στην ενισχυμένη Ελευθερία, που θεωρείται ένα από τα φαβορί για την είσοδο στη φετινή τετράδα, είναι σαφώς μεγαλύτερος. Η ομάδα μας, σημειωτέον, έχει θετική παράδοση με την ομάδα του Μοσχάτου, καθώς πέρσι την νίκησε δις (64-59 και 75-70), ενώ προ τριών εβδομάδων επικράτησε στη φιλική αναμέτρηση του τουρνουά της Λευκάδας με σκορ 81-74.

Περιμένουμε και φέτος τους Λευκαδίτες της Αττικής δίπλα μας σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής στο Κλειστό της οδού Μιαούλη 60 στο Μοσχάτο την ερχόμενη Κυριακή 20/10 και ώρα 13:00. Τα έσοδα από τα εισιτήρια έχει ανακοινωθεί ότι θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων που απαιτούνται για τη μεταφορά του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ στο εξωτερικό.

ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας επισήμανε την ποιότητα του αντιπάλου στο nikilefkadaswbc.gr: «Είναι ουσιαστικά το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος, μιας και τα φιλικά παιχνίδια, με εξαίρεση ένα στα Γιάννενα, και μέχρι στιγμής όλα τα επίσημα τα δώσαμε στην έδρα μας. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί το Μοσχάτο σε σχέση με το τουρνουά προ τριών εβδομάδων έχει αλλάξει την ψηλή του και προσέθεσε και post-game στο παιχνίδι του. Είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος με ποιότητα πλέον σε όλες τις θέσεις και ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους που πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο, αφού και τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό».

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα στο παρακάτω link μέσω live-streaming.