ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ (9/11-16:00)

Τον περσινό φιναλίστ του Πρωταθλήματος ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετωπίζει η περσινή φιναλίστ του Κυπέλλου Νίκη Λευκάδας στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας το ερχόμενο Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 16:00.

Η ομάδα μας θέλει να πάρει την τρίτη της νίκη στην Α1 και παράλληλα να κρατήσει το αήττητο στην έδρα της, απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και θα έρθει στην Λευκάδα με ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη.

Όλοι δίπλα στην ομάδα μας σε ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι!

ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: ΚΟΜΒΙΚΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα δήλωσε τα εξής: «Ίσως είναι η πιο δύσκολη εντός έδρας αποστολή απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που αποτελείται από εξαιρετικές Ελληνίδες παίκτριες και δυο ξένες, αλλά και από έναν πολύ ικανό προπονητή. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε αυτόν τον αγώνα για να κρατήσουμε αήττητη την έδρα μας που είναι πολύ σημαντικό. Θα το χαρακτήριζα ως κομβικό για την συνέχεια μας, γιατί μετά έχουμε τρεις αγώνες πολύ δύσκολους, όποτε τα κορίτσια το έχουν καταλάβει και θα πράξουν ανάλογα»