Η ομάδα μας αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο μπάσκετ στη χώρα μας και θέλει τη στήριξή σας στο γήπεδο. Στους εντός έδρας αγώνες του Συλλόγου μας στην Α1 Γυναικών ο κόσμος της Λευκάδας ήταν και είναι ο έκτος παίκτης μας και παράλληλα με την αγορά των εισιτηρίων αξίας 6 Ευρώ ενισχύει και οικονομικά το Σωματείο.

 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ: ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΠΥΡΟΣ ΛΥΓΔΑΣ 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2017-18 / ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΛΙΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΠΑΙΝΑ (Καββαδά Χριστίνα – Μαλακάσης Ιωάννης)

 

Σας ενημερώνουμε ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν με 50€ όλους τους εντός έδρας αγώνες μας για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών, το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών καθώς και τους φιλικούς αγώνες της ομάδας μας.

 

Εξασφαλίστε μια θέση στους αγώνες μας κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Αθηναϊκό, Πρωτέα Βούλας, Παναθλητικό, Δάφνη Αγ. Δημητρίου, Eσπερίδες Καλλιθέας, Φάρο Κερατσινίου και Ολυμπιακό Βόλου!

 

Το ενδιαφέρον σας τόσο για την αγορά των εισιτηρίων όσο και για τις έγγραφες νέων μελών που συνεχίζονται παράλληλα, μας δίνει δύναμη για τη νέα δύσκολη χρονιά στην Α1 καθώς βλέπουμε ότι δεν είμαστε μόνοι.

 

Πώληση καρτών διαρκείας (πληροφορίες: 6972304730):

 

                      Στην Λευκάδα

  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΑΓΝΗ (Aγ. Ανάργυροι),
  • ACS COURIER ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ Σ. (Άγ. Μηνάς),
  • DOLCE CAFE (Κεντρική Αγορά πλησίον Εθνικής Τράπεζας)

 

                             Στο Νυδρί

  • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΕΝΗ ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

 

                        Στην Νικιάνα

  • ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ ΜΠΑΡΚΑΣ Γ. – ΣΟΥΝΔΙΑ Δ.